Okulun kütüphanesi açıldı

 ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Yelten Dallar Ortaokulu'nun kütüphanesi törenle açıldı.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 10:00
Okulun kütüphanesi açıldı

Avrupa Birliği Basın Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı Hülya Kılıç'ın destekleriyle Yelten Dallar Ortaokulu'nda hizmete giren kütüphane törenle açıldı. Törene, Kaymakam Erol Tanrıkulu, Avrupa Birliği Basın Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı Hülya Kılıç, dernek üyeleri, tiyatro sanatçısı Selim Bayraktar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Hülya Kılıç, "Bu kütüphaneden çocuklarımız faydalansınlar istedik ve de kurduğumuz kütüphaneden çocuklarımız çok iyi şekilde faydalanıyor. Bu vesileyle öğrencilerimize, öğretmenlerimize, okul idarecileri ve velilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, "Kütüphaneler bir memleketin kalbidir. Okumayan, üretmeyen ülkeler her zaman geri kalır. Çocuklarımıza ve gençlere kitap ve kütüphane alışkanlığı kazandırmalıyız. Bu güzel destekleri için Selim Bayraktar'a ve Hülya Kılıç'a çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Daha sonra katkılarından dolayı tiyatro sanatçısı Selim Bayraktar'a plaket sunulurken, Hülya Kılıç'a ise tablo hediye edildi. Selim Bayraktar, Hülya Kılıç ve Kaymakam Erol Tanrıkulu birlikte TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nı da gezdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.