'Okullar Sporla Buluşuyor' projesi

 ANTALYA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 2017 yılında imzalanan, protokolle yürürlüğe giren 'Okullar Sporla Buluşuyor' projesiyle 15 bin öğrenci spor yaptı.

06 Aralık 2018 Perşembe 11:17
'Okullar Sporla Buluşuyor' projesi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'ı ziyaret etti. İki kurum arasında imzalanan 'Okullar Sporla Buluşuyor Projesi' protokolüyle 15 bin öğrencinin geçen yıl sporla tanıştığını kaydeden Hacıcaferoğlu, bu yıl hedeflerinin 30 bin öğrenci olduğunu anlattı. Hacıcaferoğlu, bu yıl da devam edecek projeyle merkezin yanı sıra ilçelerdeki 1.,2.,3. ve 4'üncü sınıf öğrencilerinin spor yapacağını belirtti.

ÖĞRENCİLERİ SPORLA TANIŞTIRIYORUZ
Burhanettin Hacıcaferoğlu, ilkokul çağındaki çocukları kötü alışkanlıklara karşı korumak, yetenekli sporcuların seçimini yapmak, spor kültürünü aşılamak, okul spor faaliyetlerine katılımı arttırmak, okul spor alanlarını aktif hale getirmek, onlara sosyal sorumluluk vererek birey olma sorumluluğunu aşılamak amacında projeyi başlattıklarını söyledi. 

'BAŞARI İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ'
2019 yılında da düzenlenecek spor etkinlikleriyle başarıyı arttırmak için daha fazla çalışacaklarına değinen Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan da "Okullarda düzenlenen projeler sayesinde öğrencilerin Türkiye çapında önemli başarılar elde edeceğine inanıyorum. Antalya ve ilçelerinde bulunan birçok okulun spor etkinliklerine katılması, öğrencilerimizin sporla buluşması, yeni yetenekli sporcuların ortaya çıkması ve bunları en iyi şekilde değerlendirilerek Türk sporuna kazandırılmasının temennisi içerisindeyiz" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.