Okul arsaları belediyeden

KEPEZ Belediyesi, Ahatlı ve Yeni Doğan mahallelerine okul yapılması için Milli Eğitim Bakanlığı'na iki parsel tahsis etti.

10 Mayıs 2016 Salı 16:09
Okul arsaları belediyeden
Kepez Belediye Meclisi'nin mayıs ayı olağan toplantısında belediyeye ait iki parselin okul yeri olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsisi için belediye başkanına ve encümene yetki verildi. Başkan Hakan Tütüncü, tapu tahsisi, imar hakları, alt ve üst yapı çalışmalarıyla gecekondudan modern bir şehre dönüştürdükleri komşu mahalleler Ahatlı, Kültür ve Yenidoğan mahallelerinin okul binası ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşıladıklarını belirtti.



Başkan Tütüncü, Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edilen Ahatlı Mahallesi'ndeki 5 bin 51 metrekarelik parsele 32 derslikli Anadolu Lisesi, Yenidoğan Mahallesi'ndeki 5 bin 93 metrekarelik parsele ise 24 derslikli ortaokul yapılacağını ifade etti. Ahatlı'da yapılacak Anadolu Lisesi'nin ihalesinin yapıldığına işaret eden Başkan Tütüncü, "Bölge için önemli bir yatırım olacak. Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bölgeye nitelikli bir eğitim kurumu kazandırıyoruz" dedi.



Yeni Doğan Mahallesi'ne, kendi döneminde ikinci okul binasının kazandırıldığına işaret eden Başkan Tütüncü, "Milli Eğitim Müdürlüğü, tahsis ettiğimiz araziye 24 derslikli bir ortaokul binası inşa edecek. İhalesi tamamlanan okulun yapımına başlandı" dedi. Başkan Hakan Tütüncü, Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bölgeye yeni okul binaları kazandırmaya devam edeceklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 10.05.2016 16:10
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.