Öğretmenlere özel indirimli umre

İLKOKUL Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü (İLKSAN) ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında ilkokul öğretmenleri ve İLKSAN üyesi diğer eğitim mensuplarına özel indirimli umre haccı programı düzenlenecek.

22 Kasım 2017 Çarşamba 12:07
Öğretmenlere özel indirimli umre

İLKSAN ile Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında okulların yarı yıl tatilinde gerçekleştirilecek olan umre haccı için protokol imzalandı. Protokole göre, İLKSAN üyesi öğretmenler, İLKSAN emeklileri, eşleri ve çocukları ile anne babaları ve yakın akrabaları indirimli şekilde 19- 29 Ocak tarihlerinde kafileler halinde 9 gün umre haccı yapabilecek.

İLKSAN Genel Müdür Yardımcısı Mintez Şimşek, geçen ocak ayında ilk defa gerçekleştirdikleri İLKSAN umre programına, eğitimcilerden yoğun talep aldıklarını ancak öğretmenlerin özellikle yarı yıl tatili dönemine yönelik isteklerde bulunduklarını belirtti. Bu talebi dikkate alarak bu yarı yıl döneminde öğretmenler için program yaptıklarını aktaran Şimşek, "Öğretmenler için özel olarak düzenlenecek programın bedeli, pasaport hariç tüm masraflar dahil 3 bin 560 lira ile 4 bin 295 lira arasında değişecek. Umreye katılanlar 6 gün Mekke'de, 3 gün Medine'de Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tespit edilen otellerde konaklama yapacak ve fiyatlara kahvaltı, öğle kumanyası ile akşam yemeği dahil olacak" dedi.

Umre programının Ankara çıkışlı olacağını aktaran İLKSAN Genel Müdür Yardımcısı Mintez Şimşek, "İLKSAN üyeleri, emekli üyeler, eşleri ve çocukları ile anne babaları ve yakın akrabaları katılabilecek. Umre bedelleri anlaşmalı katılım bankalarından 4 veya 6 taksit şeklinde de ödenebilecek. Umre haccı yapmak isteyen üyelerimiz programı hakkında detaylı bilgiyi 444 19 43 numaralı üye iletişim telefonundan alabilir" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.