Öğretmeni duygulandıran hediye

FİNİKE Emin Akın İlkokulu 2 F sınıf öğrencileri, öğretmenleri Serpil Şekerci'ye karakalem portresini hediye etti.

24 Kasım 2017 Cuma 15:26
Öğretmeni duygulandıran hediye

Finike Emin Akın İlkokulu 2 F sınıfı öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri Serpil Şekerci'nin ressama çizdirdikleri karakalem portresini hediye etti. Kendi portresini görünce duygulu anlar yaşayan Serpil Şekerci, böyle bir hediye beklemediğini, hem çok şaşırdığını hem de bu anlamlı hediyeden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Sınıf öğretmeni Serpil Şekerci'yi ziyaret ederek Öğretmenler Günü'nü kutlayan veliler de "Çocuklarımıza Türkçeyi, matematiği her öğretmen öğretir. Ama çocuğa doğru davranma özelliği kazandırmak çok önemli. Çok sevgi dolu ve özverili bir öğretmenimiz var. Ayrıca kitap okumayı çok seviyor ve çocuklarımıza da kitap okuma alışkanlığı kazandırdı" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.