Öğrencilerden savcılık ve emniyete ziyaret

ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde ana sınıfı öğrencileri savcılık ve polis merkezini ziyaret etti.

26 Şubat 2018 Pazartesi 15:03
Öğrencilerden savcılık ve emniyete ziyaret

Nazlı- İrfan Önal Ortaokulu ve Anaokulu öğrencileri meslek tanıtımı ve kavram gelişimi etkinliği kapsamında Korkuteli Adliyesi'ni ve Polis Merkez Amirliği'ni ziyaret etti. Öğretmenler Mehtap Ören ve Kamile Kavasoğlu ile birlikte adliye ziyaretinde savcı ve hakimleri makamında ziyaret eden öğrenciler, adliye binasını tanıdı. Öğrenciler, savcı ve hakimlere meslekleriyle ilgili sorular sordu.

Savcı ve hakimler rehberliğinde adliye binasını gezen öğrenciler küçük bir mahkeme kurarak hakim, savcı, avukat, katip ve mübaşir olarak rol aldı, sonrasında hakim cübbesi giyerek fotoğraf çektirdi.

Ardından Polis Merkez Amirliğini ziyaret eden öğrenciler, polis memurlarıyla sohbet etti. Polisler, meslekleri hakkında bilgi verdikleri öğrencilere ne olmak istediklerini sordu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.