Öğrenciler Pırtlatan Bal'ı sahneledi

DEMRE 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Aziz Nesin'in 'Pırtlatan Bal' adlı oyununu sahneledi.

14 Haziran 2019 Cuma 10:09
Öğrenciler Pırtlatan Bal'ı sahneledi

Demre Belediyesi Kültür Salonu'nda oynanan oyunu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Milli Eğitim Şube müdürleri Selma Benli, Yusuf Toprakçı, 80. Yıl Ortaokulu Müdürü Cengiz İkiz, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar izledi.
Aziz Nesin'in yazdığı 'Pırtlatan Bal' adlı 3 perdelik çocuk oyununda 40 öğrenci rol aldı. Oyunun yönetmenliğini, Türkçe öğretmeni Sıtkı Karataş yaptı. Sıtkı Karataş, oyunu bölüm aralarında okuduğu şiirlerle süsledi. Oyunda, bir kadının hasta olan ve bir miktar bal bulsa iyileşecek torunu için verdiği mücadele anlatılıyor.

Oyun sonunda izleyiciler, tiyatrocu öğrencilerini coşkuyla alkışladı. Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Türkçe öğretmeni Sıtkı Karataş'ı çiçek vererek kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.