Öğrenciler Konyaaltı Belediyesi Kütüphanesi'nde

Konyaaltı Belediyesi, Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi'nde (KOSHİM) hizmet veren kütüphanede Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla öğrencileri ağırladı.

12 Kasım 2014 Çarşamba 13:46
Öğrenciler Konyaaltı Belediyesi Kütüphanesi'nde
Her yıl kasım ayının ikinci haftası kutlanan 'Dünya Çocuk Kitapları Haftası', Konyaaltı'nda çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Konyaaltı Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ikinci sınıf öğrencilerini KOSHİM Kütüphanesi'nde ağırladı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, amaçlarının çocuklara kitapları sevdirmek olduğunu söyledi. Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan KOSHİM ile birçok sosyal hizmeti de tek çatı altında topladıklarını ifade eden Başkan Böcek, Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolaysıyla öğrencileri yine bu merkezdeki kütüphanede ağırladıklarını kaydetti. Çocukların ders kitapları dışındaki kitapları da okumalarını amaçladıklarını dile getiren Başkan Böcek, bununla birlikte onlara kütüphane alışkanlığı kazandırmak, kütüphane kullanımı hakkında bilgi vermek, çocuklara ve ebeveynlere kitap okumanın önemini anlatmak istediklerini kaydetti.

Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ikinci sınıf öğrencileri, kitap okuyarak keyifli bir gün geçirdi.
 

Son Güncelleme: 12.11.2014 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.