Öğrenci yurdu için sözleşme yapıldı

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılacak olan 200 kişilik Kız Öğrenci Yurdu'nun yapım ihalesini kazanan firmayla vakıf arasında sözleşme imzalandı.

11 Mart 2015 Çarşamba 12:22
Öğrenci yurdu için sözleşme yapıldı
Kumluca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine, Vakıf Başkanı sıfatıyla Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Mütevelli Heyet Üyesi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gülçin Turan ve Albayrak İnşaat Limitet Şirketi sahibi Mustafa Albayrak katıldı.

Kaymakam Canan Hançer Baştürk, "Sözleşme tarihinden itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak 260 gün içinde tamamlanması planlanan yurt binasının, 2015 yılı Kasım ayında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilmesini hedefliyoruz. Yaklaşık 4 milyon liraya mal olacak yurdun kaynağı, vakfımız aracılığıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nce karşılanacaktır. Kumluca'ya ve bölge halkına hayırlı olsun" dedi.
 

Son Güncelleme: 11.03.2015 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.