oda seçimleri sona erdi

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, AESOB'a bağlı il ve ilçelerde bulunan odaların genel kurullarının sona erdiğini, toplam 75 odanın 18'inin başkanının değiştiğini söyledi.

24 Mart 2014 Pazartesi 14:12
oda seçimleri sona erdi
AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok yaptığı yazılı açıklamada, 2 Ocak tarihinde başlayan oda seçimlerinin saygı ve hoşgörü çerçevesi içerisinde geçtiğini söyledi. Başkan Sevimçok, 37'si ilde, 38'i de ilçelerde toplam 75 odanın genel kurullarının oldukça demokratik bir ortamda gerçekleştiğini, oylama sonucunda 18 odanın başkanının değiştiğini ifade etti. Sevimçok, “İlçelerde bulunan 38 odamızın 9'unda ve merkezdeki 37 odamızın 9'unda mevcut oda başkanlarımız yerlerini yeni başkanlara bırakmışlardır. Merkez ve ilçelerimizdeki toplamda 57 oda başkanımız ise güven tazeleyerek dört yıllığına daha üyelerinden yetki almışlardır" dedi.

"Asıl olan esnafa hizmettir" diyen Sevimçok, "AESOB'a bağlı 75 odamızın tüm başkanlarının da bu bilinçle hareket ederek esnaf ve sanatkârımıza en iyi şekilde hizmet edeceklerine inanıyor ve kendilerine de güveniyorum, seçimlerimiz herkese hayırlı olsun" dedi.

Son Güncelleme: 24.03.2014 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.