O ilin sevinci kısa sürdü... 1 pozitif vaka çıktı!

Corona Virüs vakası olmayan tek ildi ancak bir hastanın testi pozitif çıktı.Tunceli'de tedavi gören son Corona Virüs hastasının da taburcu olmasıyla kentte Corona Virüs vakası kalmamıştı. Ancak Tunceli Valisi Tuncay Sonel, bugün kentteki bir hastanın koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını ''Bugün maalesef 1 pozitif vakamız çıktı'' sözleriyle duyurdu

24 Nisan 2020 Cuma 19:29
O ilin sevinci kısa sürdü... 1 pozitif vaka çıktı!

DHA

Tunceli'de tedavi gören son Corona Virüs hastasının da taburcu olmasıyla kentte Corona Virüs vakası kalmamıştı. Ancak Tunceli Valisi Tuncay Sonel, bugün kentteki bir hastanın koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını ''Bugün maalesef 1 pozitif vakamız çıktı'' sözleriyle duyurdu.

Tunceli'de tespit edilen 8 Corona Virüs hastasından 7'si geçen günlerde tedavilerinin ardından taburcu olmuştu. Tedavisi süren son Corona Virüs hastası E.D. (27) de bugün sağlık çalışanlarının alkışlarıyla taburcu edilmişti. Böylelikle kentte Corona Virüs vakası kalmamıştı. 

Tunceli Valiliği de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar Tunceli’de tespit edilen 8 pozitif vakamızdan 7 hastamız önceki hafta taburcu olmuşlardı. Az önce kalan 1 hastamız da taburcu oldu. Böylece iyileşip, taburcu olan hasta sayımız 8 şükür. Başhekimimiz nezdinde sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyoruz" demişti.

BİR HASTANIN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, bugün kentteki bir hastanın Corona Virüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Vali Sonel, alınan kararların uygulanması uyarısında bulunarak, şöyle dedi:
"Sevgili Tuncelili hemşehrilerim; dün bu vakitler 8 pozitif vakamızın 8’inin de taburcu olduğunu yazmıştım. Bugün maalesef 1 pozitif vakamız çıktı. Toplam vaka sayımız 9; 8 taburcu, 1 tedavisi devam ediyor. Rehavet olmamalı. Alınan kararlara titizlikle uyalım.

Anahtar Kelimeler:
GüncelKoronaVakaTunceli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.