O ilçede 5 kişinin testi negatife döndü!

Yeni tip Korona virüs (Kovid 19) teşhisi konulan 11 hastadan 5'inin testlerinin negatife döndüğü bildirildi.

29 Nisan 2020 Çarşamba 11:24
O ilçede 5 kişinin testi negatife döndü!


Adem Durmaz
ANTALYA (İHA) –
Korkuteli İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, ilçedeki Covid-19 vakalarıyla ilgili son durum hakkında bilgileri verdi. İlçede toplam vaka sayısının 11 olduğunu ifade eden Cimşit, 5 hastanın testlerinin negatife döndüğünü, 3’ünün taburcu edildiğini, 2’sinin taburcu ise edileceğini kaydetti. Cimşit, “An itibariyle pozitif olan 6 kişiden 2’si tedaviyi tamamladı ama karantina altındaki evinde takipleri sürdürülüyor. 3’ünün Korkuteli Devlet Hastanesinde takipleri sürüyor, genel durumları çok iyi” dedi.
Vakalardan 1 tanesinin Kepez Devlet Hastanesi yoğun bakımında gözlem altında tutulduğunu, dün de yoğum bakımdan çıkarıldığını dile getiren Cimşit, “Genel durumu da iyi, tomografisi ve PCR incelemeleri ile takip ediliyor. Ayrıca ilçemizde şu anda, Sağlık Bakanlığı'nca ilçe sağlık müdürlüğümüze bildirilen 85 adet temaslı ile il dışından girişleri nedeni ile izolasyon sürecine giren 381 kişinin filyasyonları yapılıyor” dedi.

 

Son Güncelleme: 29.04.2020 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.