Niyazi Özçelik’ten coşkulu adaylık açıklaması

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Niyazi Özçelik, adaylık açıklamasını esnafın yoğun desteğiyle gerçekleştirdi

03 Eylül 2019 Salı 15:32
Niyazi Özçelik’ten coşkulu adaylık açıklaması

ntalya Şoförler ve Otomobilciler Odası, ‘yolsuzluk’ ve ‘rüşvet’ iddialarıyla gerçekleşen operasyon sonrası olağanüstü genel kurul kararı aldı. 6 Ekim’de Kepez Arena’da yapılacak genel kurulda başkan adayı olan Niyazi Özçelik, 70’e yakın taksi durağının desteğiyle adaylık açıklamasını gerçekleştirdi.

TEMİZ DÖNEM VURGUSU

Havalimanı Taksi Durağı’nda oda üyesi esnafla bir araya gelen Niyazi Özçelik, sarı renge boyanan kurbanı keserek başkan adaylığını açıkladı. Açıklamasında bundan sonra daha temiz bir dönem olacağını vurgulayan Özçelik, “Genel kurulumuz, bütün camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Camiamız, umarım yaşadığı olumsuzlukları tekrar yaşamaz. Kirli dönem bitmiştir, o iş bitmiştir. Bundan sonraki dönem daha temiz olacak. Biz temiz insanlarız. En güzel şekilde yönetilmeyi de hak ediyoruz. Dürüst ve adil yönetim için adaylığımı, bulunan arkadaşlarımızın destekleriyle açıklıyorum. 5 bin üyemizin başkanı olacağım. Projelerimizle, hizmetimizle, eşit ve adil yönetimimizle farkı göreceksiniz. Bugün burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

TAM DESTEK

Niyazi Özçelik’i desteklediklerini belirten Havalimanı Taksi Kooperatif Başkanı Sebahattin Küçükbaşkan ise, “Arkadaşlarım ve ben, üyemiz olan Niyazi Özçelik’in arkasındayız. Hep destek, tam destek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.