Nevzat Başkan İstifa etti

Antalya Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Nevzat Akçan, başkanlık görevinden İstifa etti. Akçan’dan görevi Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Ekinci devraldı.

25 Şubat 2019 Pazartesi 16:27
Nevzat Başkan İstifa etti

Antalya Toptancı Hal Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanlığı görevine 2017 yılında getirilen Nevzat Akçan, İYİ Parti Aksu Belediye Meclis Üyesi adayı olmasından dolayı mevcut görevinden istifa etti.  Bugün Dernek binasında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı sonrası istifa eden Akçan’dan boşalan koltuğa,  alınan ortak karar doğrultusunda Fatih Ekinci getirildi. 

Akçan, ‘Dernekler bağımsız görev yerleridir, derneklere ve sivil toplum kuruluşlarına siyaset girmemeli düşüncesi ile Antalya Toptancı Hal Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği başkanlığı görevimden istifa ettim. Bundan sonra Ülke menfaati ve Aksu için İYİ Parti de Belediye Meclis üyesi adayı olarak hizmet edeceğim’ dedi.

Son Güncelleme: 25.02.2019 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.