NEVRUZ TURİZMCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Nevruz Bayramı nedeniyle yaklaşık 15 günlük tatile çıkan İranlı ve Azerbaycanlı turistlerin birçoğu, Antalya'nın Kemer İlçesi'ni tercih etti. Tatillerini geçirdikleri Kemer'e hareketlilik getiren yabancılar alışveriş turuna da çıktı.

26 Mart 2014 Çarşamba 13:41
NEVRUZ TURİZMCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
 Gözde turizm merkezi Kemer, son bir haftadır 13 günlük Nevruz Bayramı tatilini fırsat bilen ve çoğunluğu İran ve Azerbaycanlılardan oluşan turistleri ağırlıyor. Özel araçları ya da turizm acenteleri aracılığıyla ilçeye gelen İranlılar, tarihi ve turistik mekanları ziyaret etmenin yanı sıra Kemer'in işlek bölgeleri Salı Pazarı ve Liman Caddesi'nde alışveriş yapıyor. Turistlerin bir kısmı da geceleri Barlar Sokağı'ndaki eğlence mekanlarında vakit geçiriyor.

Turizmciler, geçen haftadan beri ilçede büyük bir hareketlilik yaşandığını, bu Nevruz hareketliliğinin 10 gün daha devam etmesini beklediklerini açıkladı. Kış aylarında yaşanan durgunluğun ardından Kemer'e hareketlilik getiren İranlı turistler, 21-29 Mart günleri arasındaki resmi tatilin sona ermesiyle ülkelerine dönecek.

Son Güncelleme: 26.03.2014 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.