Narkotik Eğitim TIR'ı Antalya'da

VATANDAŞLARI narkotik suçlar ve madde ile mücadele konusunda bilgilendirme amacıyla oluşturulan Narkotik Eğitim TIR'ı, Antalya'ya geldi.

15 Mayıs 2018 Salı 17:07
Narkotik Eğitim TIR'ı Antalya'da

Narkotik Eğitim TIR'ı, Antalya'da uyuşturucu madde ile adı sıkça anılan Zeytinköy olarak bilinen Yeşildere Mahallesi'ne geldi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Albay Tahir Savran, Başsavcı Ramazan Solmaz, kamu kurumlarının yöneticileri TIR'ın ilk konukları oldu. Burada konuşan Vali Karaloğlu, TIR'ın bir hafta boyunca Antalya'da kalacağını söyledi. Uyuşturucu ile mücadelenin zor olduğunu dile getiren Karaloğlu, bağımlılığının çok ciddi bir problem olduğunu kaydetti. Karaloğlu, “Bağımlılık terörden daha tehlikeli hale geldi. Toplumu içten içe çürüten ve toplumsal varlığı tehlikeye atıyor. Bu tehlike ile topyekun mücadele etmezsek başarılı olamayız. En büyük mücadele belaya bulaşmamaktır" dedi.

Başsavcı Ramazan Solmaz da bu projeyle amaçlarının farkındalık yaratarak, vatandaşlara uyuşturucunun ne olduğu ve nelere mal olduğunu göstermek istediğini söyledi. Konuşmaların ardından Vali Karaloğlu ve beraberindekiler TIR'ın içine gezerek yetkililerden bilgi aldı. TIR'a özellikle mahallede yaşayan çocuklar ilgi gösterdi.

Son Güncelleme: 15.05.2018 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.