MYO'LU ÖĞRENCİLERE KASK DAĞITILDI

Manavgat Meslek Yüksekokulu (MYO), Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Manavgat Şoförler Odası işbirliğinde motosiklet kullanıcısı 15 öğrenciye kask dağıtıldı.

26 Mart 2014 Çarşamba 14:23
MYO'LU ÖĞRENCİLERE KASK DAĞITILDI
  Akdeniz Üniversitesi Manavgat MYO öğrencisi A2 ehliyet sahibi motosiklet kullanan 15 öğrenciye kask hediye edildi. Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü, Manavgat Şoförler Odası ve Manavgat MYO işbirliğiyle üniversite öğrencilerine yönelik motosiklet kullanım ve trafikte uyulması gereken konular hakkında seminer düzenlendi. MYO konferans salonunda düzenlenen seminere İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, MYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Sert, polisler, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amiri Mustafa Onat, öğrencilere, motosiklet kullanımı hakkında ve olası kazalarda hayat kurtaran kask takımı ile ilgili önemli bilgiler verdi. Seminerin ardından okulda öğrenim gören A2 ehliyetli motosiklet kullanan öğlecilere ücretsiz olarak kask hediye edildi.

Son Güncelleme: 26.03.2014 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.