MYO öğrencileri çöp topladı

 AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Kumluca Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri turistik bölgeler Olimpos ve Adrasan'da çevre temizliği yaptı.

05 Mayıs 2018 Cumartesi 12:08
MYO öğrencileri çöp topladı

Kumluca MYO öğrencileri, öğretim görevlileri Miray Celepli ve Önder Sarıdoğan öncülüğünde çevre temizliği yaptı. Öğrencilerin yoğun bir katılım gösterdiği etkinlik Olimpos ve Adrasan mahallelerinde yapıldı. Öğrencilerin çalışmalarına bölge sakinleri de destek verdi. Çevre sakinleri öğrencilere çay ikram etti.


Öğretim görevlisi Miray Celepli, Kumluca'yı çevre dostu bir ilçeye dönüştürme gayreti içerisinde olduklarını, bu nedenle iki yıldır çevre temizliği etkinliği düzenlediklerini söyledi. MYO olarak üstlerine düşen sorumluluk duygusuyla hareket ettiklerini ifade eden Celepli, "Havanın sınması ve yaz mevsiminin kendini hissettirmesiyle sadece tarım değil, aynı zamanda turizm cenneti olarak bilinen Kumluca tatilcilerin uğrak yeri. Özellikle Olimpos ve Adrasan bölgesindeki çöpleri temizlemek için öğrencilerimizle el ele verdik, daha demiz bir Kumluca için kolları sıvadık" diye konuştu.

Farkındalık yaratmak adına bu etkinliği tertiplediklerini kaydeden Önder Sarıdoğan ise "İki yıldır çöp topluyoruz ve toplamaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın da duyarlı olmalarını, piknik alanlarındaki çöplerini gelişigüzel bırakmamalarını istiyoruz. Çevre hepimizin geleceği. Bu güzellikleri bizlerden sonraki nesillere miras bırakmalıyız" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.