Müvlüt Çavuşoğlu Alanya'ya geliyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 7 Mart Cumartesi günü Alanya'ya gelerek turizmciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla toplantı yapacak.

06 Mart 2015 Cuma 09:40
Müvlüt Çavuşoğlu Alanya'ya geliyor
Almanya'daki ITB Berlin Turizm Fuarı'nda stant açan Antalyalı turizmcileri ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yoğun gündemine rağmen haftasonu Alanya'ya geliyor. Bakan Çavuşoğlu, 7 Mart Cumartesi günü öğleden sonra ilçeye gelecek ve saat 16.00'da Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ALTSO) turizmciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla toplantı yapacak. Bakan Çavuşoğlu'nun daha sonra Alanya Huzurevi'ni de ziyaret edeceği belirtildi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, toplantıya katılımın yüksek olacağını düşündüğünü belirterek, "Derdi ve sıkıntısı olan her kesimden vatandaş ve esnaf temsilcisini bu toplantıda mutlaka aramızda görmek istiyoruz" dedi.
 

Son Güncelleme: 06.03.2015 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.