Muratpaşa'da kurbanda uzman personel

MURATPAŞA Belediyesi, kurban kesim yerlerinde uzman kasapların yanında bulunacak yardımcı personeli 5 gün devam edecek 40 saatlik eğitim verecek.

03 Eylül 2016 Cumartesi 12:56
Muratpaşa'da kurbanda uzman personel

  Kursun sonunda başarılı olan personele Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

Kurban Bayramı hazırlıklarını sürdüren Muratpaşa Belediyesi, kurban kesim yerlerinde görev alacak yardımcı personeli Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi'yle birlikte düzenlediği kursa gönderecek. 5 Eylül Pazartesi günü Kozaklı Komşu Evi'nde başlayacak kurs, 5 gün devam edecek. 40 saatlik eğitimin ardından personel hijyenden kurban kesim tekniklerine teorik ve uygulamalı eğitim alacak. Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerler Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alacak. 



4 NOKTADA KURBAN KESİM YERİ

Muratpaşa Belediyesi, 12 Eylül'de başlayacak Kurban Bayramı için 4 noktada kurban kesim yeri oluşturdu. Aynı zamanda kurban satış olarak hizmet veren Bayındır ve Kızılarık mahallerindeki yerlerle birlikte Çağlayan Kapalı Pazarı ve Cumhuriyet Mahallesi Muratpaşa Belediyesi-Adalya Vakfı Aşevi bayram süresince kurban kesim yeri olarak hizmet verecek. 

Bayındır Mahallesi'ndeki kurban kesim yerinde 20, Kızılarık Mahallesi'nde 10, Çağlayan Kapalı Pazarı'nda 7 ve Cumhuriyet Mahallesi Muratpaşa Belediyesi-Adalya Vakfı Aşevi 9 uzman kasap görev alacak. Kasapların yardımcı personeli ise Muratpaşa Belediyesi çalışanlarından seçildi. 

Seçilen yardımcı personel başlayacak eğitimler öncesi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Emin Sözen ve Zabıta Müdürü Metin Taylan Dikmen'le bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Kaçmaz, kurban kesim yerlerinde görev alacak personelin Muratpaşa Belediyesi'ni temsil ettiğini unutmaması uyarısında bulundu. Sözen ise görev alacak personelin kılık kıyafetlerinin Belediyece karşılanacağı ve başka kıyafet giyilmesine izin verilmeyeceğini dile getirdi.

Son Güncelleme: 03.09.2016 13:21
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.