Muratpaşa'da geri dönüşümde yeni dönem

MURATPAŞA Belediyesi; ambalaj atıklarının kaynağında ayrıştırılması için üç firmayla sözleşme imzalandı.

01 Haziran 2016 Çarşamba 13:11
Muratpaşa'da geri dönüşümde yeni dönem
Muratpaşa Belediyesi, sağlıklı çevre ve enerji kaynaklarının korunması açısından büyük önem taşıyan geri kazanım konusunda başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ambalaj atıklarının kaynağında ayrı toplanması için 3 firmayla 5 yıllık sözleşme imzalayan belediye, kaynağında ayrılmış olan atıkları aralarında elektrikli bisikletlerin de bulunduğu 24 araçla toplayacak. Belediye Başkanı Ümit Uysal, araçları inceleyip, çalışmalara start verdi. 



'HAYATI DEĞİŞTİRİYORSUNUZ'



Muratpaşa'da sağlanacak başarının tüm Türkiye'ye örnek oluşturacağını belirterek, çalışanlara emekleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Bir fikir hayatı değiştirir. Orta ve uzun vadede ekonomik açıdan da başarılı sonuçlar doğuracak bir proje içindeyiz. Sizler; hayatı değiştiriyorsunuz, bütün ülkeye, dünyaya yayılabilecek bir iş yapıyorsunuz. Bu durum; insanlığı bir nebze olsun doğru yönde etkileyebilmek, hayatı olumlu yönde değiştirebilmek adına çok önemli" dedi. 



GERİ KAZANIM ORDUSU



Sözleşmeye göre çalışmalar, 1'inci bölgede; Müdüroğlu Hurdacılık, 2'inci bölgede; Erensan Geri Dönüşüm Ambalaj Atıkları Temizlik İnş. Taah. Tur. San. ve Tic. A.Ş., 3. bölgede ise, Mesut Geri Dönüşüm San. Tic. ve Paz. Ltd. Şti. tarafından yürütülecek. Toplam 8 hidrolik sıkıştırmalı kamyon, 8 kamyonet, 2 kanca vinç, 3 elektrikli bisiklet ve 3 kontrol aracıyla başlatıldı. Ambalaj atığı miktarına göre araç sayısında artışa gidilecek.

Son Güncelleme: 01.06.2016 13:14
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.