Muratpaşa'da engelsiz kulaçlar

ANTALYA Muratpaşa Belediyesi, çocuk ve yetişkin 53 engelli vatandaşa Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu'nda uzman eğitmenler gözetiminde yüzmeyi öğretiyor.

08 Temmuz 2016 Cuma 13:25
Muratpaşa'da engelsiz kulaçlar
 Toplumun tüm kesimlerine özel projeler sunan Muratpaşa Belediyesi, engelli çocuk ve yetişkinlere yüzme öğretiyor. 'Yaşama Kulaç Atalım' projesi kapsamında, 53 engelli çocuk ve yetişkin temel yüzme eğitimi alıyor. Temel yüzme eğitimi, Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda veriliyor.



Muratpaşa'da yaşayan her bireyin yaşamını kolaylaştırmayı istediklerini belirten Başkan Uysal, "Bedensel ve zihinsel engelleri bulunan komşularımız, haftanın 5 güng yüzme kursuna katılabiliyor. Günde yaklaşık 2 saat eğitim alan çocuk ve yetişkin engelli komşumuz, temel yüzme eğitiminden süresiz ve ücretsiz olarak faydalanabiliyor" dedi.

Son Güncelleme: 08.07.2016 13:26
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.