Muratpaşa'da dualar, terör kurbanlarına

MURATPAŞA Belediyesi iftarında, İstanbul Atatürk Havalimanı'na yapılan terör saldırısında yaşamını yitirenler için dua okundu.

30 Haziran 2016 Perşembe 16:13
Muratpaşa'da dualar, terör kurbanlarına
 Her gün bir bölgede kurulan Muratpaşa Belediyesi iftar sofraları, farklı mahallelerden vatandaşları biraraya getiriyor. Demircikara, Yeşilbahçe ve Çaybaşı mahalle sakinlerini buluşturan iftar sofrası, Demircikara Mahallesi'ndeki Adile Naşit ve Şirinler Parkı'nda kuruldu. İftar sofrasında, İstanbul Atatürk Havalimanı'na yapılan hain terör saldırısı lanetlenirken, yaşamını yitiren vatandaşlar için dualar okundu. 



'HER ZAMAN HAYATI SAVUNACAĞIZ'



Masum insanların kanı üzerinden hareket edenleri lanetleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Biz hep hayatın kendisini, sevgiyi, saygıyı, birlikteliği, kardeşliği savunacağız. Şeyh Edebali; İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın diyor. Devleti devlet, hayatı hayat yapan insandır. Terör yöntemini benimseyenler, insan hayatını içe sayanlar, hiçbir şekilde başarı şansı olmayan, hastalıklı, kendisini de insanlığı da imha enerjisine sahip yapılardır" dedi.

Son Güncelleme: 30.06.2016 16:16
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.