Muratpaşa kursları başlıyor

MURATPAŞA Belediyesi'nin Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi (HEM) işbirliğinde açtığı kurslarda öğretim 25 Kasım Pazartesi günü başlıyor. 6500 kursiyer; 11 merkezde, 45 branşta öğrenim görecek.

23 Kasım 2019 Cumartesi 11:36
Muratpaşa kursları başlıyor

Muratpaşa Belediyesi'nin, 2019-2020 dönemi için mesleki eğitim, sanat ve hobi kursları, 25 Kasım Pazartesi günü 11 kurs merkezinde başlıyor. Azize Kahraman HEM işbirliğinde gerçekleştirilen kurslara, kayıt yaptıran 6500 kursiyer devam edecek. 45 branşta, 65 öğretmen tarafından verilecek olan sertifikalı müzik, sanat, hobi ve meslek edindirme kurslar sonunda, kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

KURS MERKEZLERİ

Kurslar; Muratpaşa Belediyesi'nin Değirmenönü Kültür Merkezi, Şirinyalı, Perge, Kırcami, Meltem Cep Sahne, MEST-Milli Egemenlik, Meltem Arpet Sitesi, Ermenek, Konuksever, Etiler ve Soğuksu Kurs Merkezleri'nde düzenleniyor. Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak Azize Kahraman HEM işbirliğinde organize edilen kurslar ise şöyle: "Medya okur yazarlığı, geleneksel zeka oyunları, sunuculuk-spikerlik, uygulamalı tiyatro, yaratıcı drama, halk oyunları, modern danslar, keman, ud, gitar, THM repertuar, TSM, repertuar, ses eğitimi, kabak kemane, güzel sanatlar fakültesine hazırlık, fotoğrafçılık, kısa film, bendir, yan flüt, kişisel gelişim, resim, rölyef, ahşap yakma, deri aksesuar yapımı, heykel, seramik, çini, mozaik, marküteri ahşap oymacılığı, mefruşat, el nakışı, makina nakışı, iğne oyası, örgü, amugurimi (örgü bebek), takı, ahşap boyama, keçe, giyim, Antep mutfağı, yemek, pastacılık, taş bebek ve ev aksesuarları."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.