Muratpaşa'dan iftar yemeği

 MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloba ve Çağlayan mahallelerini kapsayan bölge iftar programında "Türkiye ile ilgili hayalimizi Muratpaşa'da tatbik ediyoruz" dedi.

31 Mayıs 2018 Perşembe 13:21
Muratpaşa'dan iftar yemeği

Muratpaşa Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca ilçenin farklı noktalarında kurduğu iftar sofralarında bu kez Güzeloba ve Çağlayan mahalle sakinleri buluştu. Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın da katıldığı iftar programı Teneffüs Park'ın çocuklar için hazırladığı oyunlar ve gösterilerle başladı. İftarda Başkan Uysal, vatandaşlarla sıraya girip yemek aldı.

Dualar eşliğinde açılan oruçların ardından konuşan Başkan Uysal, "Bizim bir hayalimiz var. Hayal kurmak aynı zamanda geleceği kurmaktır. Biz üreten bir Türkiye istiyoruz. Sattığı mal aldığı maldan daha fazla olan bir Türkiye istiyoruz. Verimli, inovatif, teknolojik, katma değeri yüksek üretim istiyoruz. Muratpaşa'mızda asfaltımızı, yeraltı çöp konteynerlerimizi, parklarda kullandığımız tüm bitkilerimizi kendimiz üretiyoruz. İşte Türkiye ile ilgili hayalimizi Muratpaşa'mızda tatbik ediyoruz. Türkiye'de herkesin fikrini beyan etmesini ve ortak akılla yönetilmesini istiyoruz. Muratpaşa'da Sivil Toplum Merkezimizi inşa ettik. Düşünen, şehrimize, ülkemize kafa yoran insanları orada topluyoruz. İstiyoruz ki; hiç kimse, kamu bütçesini uçuk kaçık işler için harcayamasın" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.