Muratpaşa'daki asansörlerin yüzde 40'ı sakıncalı

MAKİNE Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi'nin yeni başkanı Doç. Dr. İbrahim Atmaca, son iki yılda Muratpaşa'daki asansörlerin yüzde 40'ına, kullanılması sakıncalı anlamına gelen kırmızı etiket yapıştırdıklarını söyledi.

18 Şubat 2020 Salı 12:17
Muratpaşa'daki asansörlerin yüzde 40'ı sakıncalı

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) -
MMO Antalya Şube 14. Dönem Yönetim Kurulu seçimini kazanan Doç. Dr. İbrahim Atmaca, gazetecilerle bir araya geldi. Yönetim kurulu üyeleriyle gazetecilere açıklamada bulunan Atmaca, mesleklerinin önündeki en büyük sorunun, meslektaşlarının istihdamı olduğunu söyledi. Meslektaşlarının niteliklerini artırmak için bu dönem eğitim çalışmalarına ağırlık vereceklerini dile getiren Atmaca, Antalya Organize Sanayi Bölgesi ile de ortak çalışmalar yürüteceklerini kaydetti. Atmaca, kent gündeminin nabzına katkı vereceklerini kaydetti.

MMO'nun yaptığı asansör denetimlerine Muratpaşa ve Manavgat'ta devam edeceklerini anlatan Atmaca, son 2 yılda Muratpaşa ilçesindeki yaptıkları denetimlerde asansörlerin yüzde 40'ına kırmızı etiket (kullanılması sakıncalı) yapıştırdıklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.