Muratpaşa'da deprem fotoğrafları sergisi

MURATPAŞA Belediyesi, Deprem Haftası dolayısıyla Jeofizik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nin fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.

02 Mart 2018 Cuma 11:38
Muratpaşa'da deprem fotoğrafları sergisi

İkinci yüzyılda yaşanan deprem sonucu su altında kalan Likya'nın ticaret merkezlerinden Kekova'yla birlikte Marmara ve Van depremleri ve faklı ülkelerden yer hareketlerinin fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışı, Şube Başkanı Engin Eraslan, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta Şube Başkanı Eraslan, 1- 7 Mart Deprem Haftası'nın amacının Türkiye'nin yakın tarihte yaşadığı depremlerindeki can ve mal kayıplarını, yaşanan büyük acıları ve deprem gerçeğinin kamuoyunun gündeminde olmasını sağlamak olduğunu söyledi. Bu serginin de bu çabanın bir parçası olduğunu belirten Eraslan, “Türkiye deprem riski açısından dünyanın en önde gelen ülkelerindendir. Depremler geçmişte olduğu gibi gelecekte de olacaktır. Yapılması gereken, deprem anı, sırası ve sonrası için gerekli tedbirleri zamanında almaktır" diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi fuayesinde açılan fotoğraf sergisi 7 Mart'a kadar ücretsiz gezilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.