Muratpaşa'da Cumhuriyet coşkusu

MURATPAŞA Belediyesi, Cumhuriyet'in ilanının 94'üncü yıl dönümünü Cumhuriyet Meydanı'nda kutlamak için hazırlıklarını tamamlandı. Kutlamalara sayılı gün kala Cumhuriyet coşkusu, Tekelioğlu Caddesi ve belediye hizmet binasının dev Türk bayrakları ve Atatürk posteriyle donatılmasıyla yaşanmaya başladı.

26 Ekim 2017 Perşembe 15:51
Muratpaşa'da Cumhuriyet coşkusu

Muratpaşa Belediyesi, 28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için tüm hazırlıklarını tamamladı. Kutlamalar, cumartesi saat 18.00'de Konyaaltı Varyantı'ndan fener alayıyla başlayıp Cumhuriyet Meydanı'nda Bulutsuzluk Özlemi ve Sümer Ezgü konseriyle devam edecek.

TÜRK BAYRAKLARI VE ATATÜRK POSTERLERİ
Hazırlıklar kapsamında, Muratpaşa'da Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusu yaşanmaya başladı. Her ulusal bayramda olduğu gibi kentin en işlek caddelerinden Tekelioğlu, dev Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatıldı. Cumhuriyet Bayramı için belediye hizmet binası da özel olarak hazırlandı. Hizmet binasının Kent Meydanı, cadde ve sokaklara bakan tüm yüzeylerine Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı.

BAŞKAN UYSAL'DAN DAVET VAR
Cumhuriyet Bayramı'nın önemine dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Bir medeniyet projesi olan Cumhuriyetimizi, altını çize çize, her defasında meydanlarda kutlamak hepimizin vatan borcudur, insanlık borcudur. Bütün komşularımızı, Konyaaltı Varyant'tan başlayacak fener alayımıza ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalarımıza davet ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.