MUHTARLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kumluca Muhtarlar Derneği, 30 Mart seçimleri sonrası görevi bırakacak köy ve mahalle muhtarlarına plaket vererek çalışmaları için teşekkür etti.

22 Mart 2014 Cumartesi 13:59
MUHTARLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Kumluca Muhtarlar Derneği'nde düzenlenen toplantıya, Dernek Başkanı Mustafa Hoyrazlı, dernek çalışmalarına katkı sağlayan yardımseverler, köy ve mahalle muhtarları katıldı. 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde bazı muhtarların tekrar aday olmayacağını, bir kısmının görevi bırakacağını kaydeden Dernek Başkanı Mustafa Hoyrazlı, "Birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında mutluluklar, siyasete atılanlara başarılar diliyorum. Muhtarlık, hiçbir beklenti içine girilmeden yapılan, kendimizden, ailemizden zaman ayırdığınız bir iş. Maddi ve manevi kayıplarınız oluyor. Ancak insanımıza, topluma faydalı bir hizmet yapabildiysek bu da bizi mutlu ediyor" dedi. Başkan Hoyrazlı, konuşmasının ardından görevi bırakacak muhtarlara ve derneğin çalışmalarında katkıda bulunan yardımseverlere plaket verdi.

Son Güncelleme: 22.03.2014 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.