Muhtar Doğan İsyanda

19 Mart 2018 Pazartesi 13:26
Muhtar Doğan İsyanda

Murtuna Mahalle Muhtarı Bekir Doğan, mahallenin kullanılamaz hale gelen yollarından dolayı adeta isyan etti. Aksu Belediyesi yetkililerine seslenen Muhtar Doğan, “Üç yıl önce sözler verdiniz. Ama bu sözler yerine gelmedi. Gelin rezilliğimizi görün” şeklinde isyan etti.

Murtuna Mahallesi’nde ana ve ara yolların artık kullanılamaz hale gelmesi Muhtar Bekir Doğan’ı çileden çıkardı. Verilen sözlerin yerine gelmediğinin altını çizen Muhtar Doğan, “ Belediyenin mahallemize hizmet etmemesi, beni vatandaşlarla karşı karşıya getiriyor. Yollarımız kullanılamaz halde. Toz, toprak ve çukur olan yolları her gün kullanmak zorunda kalıyoruz. Üç yıl önce sözler verildi. Ama bir türlü bu sözlerin hiç biri yerine gelmedi. Haklı olarak vatandaş soluğu bizim yanımızda alıyor. Dert yanıyorlar. Bizlere tepki gösteriyorlar. Benim görevim yetkili mercilere iletmek. Ama bir türlü yapılması gereken hizmet gerçekleşmedi. Ben ne yapabilirim” diye dert yandı.

Mahallelerine Pazar yeri ve çocuk parkı dışında hiçbir çalışmanın yapılmadığını ifade eden Murtuna Mahalle Muhtarı Bekir Doğan, “Yollarımız kullanamaz halde. Çiftçilerimiz seralarına gidemiyor. Gidenler ise ürünlerini zorluk içerisinde hale götürüyor. Belediye yetkililerine sesleniyorum. Gelin yerinde inceleyin, perişanlığımızı görün. Mahallemizde 81. Sokak da yaşayanlar kendi imkanları ile yolu düzeltmeye çalıştılar, ama başarılı olma şansları yok. Çünkü iş makinemiz malzememiz yok.  Sözünüzü yerine getirin. Vatandaşı perişan etmeyin” şeklinde konuştu.

    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.