Muhasebeciler buluştu

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde serbest muhasebeci ve mali müşavirler kahvaltıda buluştu.

08 Aralık 2016 Perşembe 17:42
Muhasebeciler buluştu
Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMO) Serik Temsilcisi Ramazan Kahya, yardımcıları Mustafa Öz, Günay Dündar, Duygu Durkadın Bülüç ve Selman Kahya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya ASMO Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, başkan yardımcıları Mustafa İnce ve Necati Şenyiğit, üyeler Levent Kaya, Bekir Kıvradım ve Kemal Yiğit de katıldı.

Serik Temsilcisi Ramazan Kahya, bu tür programların düzenli olarak yapılması konusunda meslektaşlarından kendilerine destek olmalarını istedi.
ASMO Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, mesleğin ve meslektaşlarının karşılaştığı genel ve özel mesleki sorunlar hakkında konuştu. Çavdar, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu zor günlerde birlik olmalıyız. Birlik olursak zor günleri aşabiliriz. Mesleki saygınlığımız olsun. Mesleki saygınlık olan yerde haksız rekabet ve sorun olmaz. Öyle bir ortamda birlik olmaz güzel. Biz de her zaman yanınızda olacağız" dedi. 

Son Güncelleme: 08.12.2016 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.