Müdür Tonbul'un oğluna görkemli düğün

ANTALYA Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, mühendis oğlu Kürşat Tonbul'u görkemli düğünle evlendirdi.

14 Mayıs 2016 Cumartesi 13:06
Müdür Tonbul'un oğluna görkemli düğün
Kürşat- Mehtap Tonbul çiftinin Su Otel'deki görkemli düğünü, iş, siyaset, bürokrasi, emniyet, medya, sanat, spor ve turizm dünyasını buluşturdu. Gecede şehitler nedeniyle müzik programı yapılmadı.



Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'un iki oğlundan kimya mühendisi Kürşat Tonbul, maliye memuru Mehtap Say ile dünya evine girdi. Su Otel'deki görkemli düğünde damadın ailesi Cemil- Hatice Tonbul ile gelinin ailesi Fatma- Kazım Say çifti, davetlileri kapıda karşıladı. Otelin balo salonundaki nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıydı. Çiftin şahitliklerini ise Antalya Valisi Muammer Türker, Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Muğla Valisi Amir Çiçek, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara yaptı.



ÇİFTTEN 3 ÇOCUK İSTEDİLER



Çiftin nikahını kıyan Başkan Türel, gelin ve damattan 3 çocuk istediklerini söyledi. Evlilik cüzdanını geline teslim eden Antalya Valisi Muammer Türker, erkeklerin evlilik cüzdanı saklamak konusundaki becerileri sorgulamak gerektiğini belirterek, "Cüzdanı sana teslim ediyorum. Ayrıca en az 3 çocuk istiyoruz" dedi.



Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde 8 askerin şehit edilmesi nedeniyle müzik programlarının iptal edildiği düğün, kentin iş, siyaset, emniyet, bürokrasi, medya, sanat, spor ve turizm dünyasını buluşturdu. Antalya Emniyeti'ndeki üst düzey müdürler ile Trabzonlu akrabaları da Müdür Tonbul'u yalnız bırakmadı.



DÜĞÜNE KATILAN ÜNLÜ İSİMLER



Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ve eşi Betül Ünal, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, İl Müftüsü Osman Artan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ve Feray Çetin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır, Emekli Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve eşi Nazan Yılmaz, Emekli Emniyet Müdürleri Natık Canca ve eşi Nurdan Canca, Akdeniz Üniversitesi'nde yaptığı yüz nakilleriyle tanınan Prof. Dr. Ömer Özkan ve eşi Doç. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Devlet Tiyatrosu Müdürü Selim Gürata, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Aska Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan ve eşi Fadime Aslan, ICF Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Döngel ve eşi Aydan Döngel, Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş.

Son Güncelleme: 14.05.2016 13:08
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.