Müdür Tonbul'dan çocuklara ziyaret

ANTALYA Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, 'Çiçekleri Soldurmayalım' projesi kapsamında risk altında bulunan çocukları ziyaret etti.

31 Mayıs 2016 Salı 13:34
Müdür Tonbul'dan çocuklara ziyaret
 Kentte risk altında bulunan çocukların suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması, mesleki beceri ve iş imkânı verilerek topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması amacıyla, Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından 'Çiçekleri Soldurmayalım' adlı projeli çalışma başlatılmıştı. 



Proje ile 15-45 yaş arası toplam 112 çocuk ve ailesi tespit edildi. Tespit edilen bu çocuk ve ailelerine yönelik aşçı yardımcısı, saç bakımı ve yapımı, pastacı yardımcısı, konaklama ve seyahat hizmetleri ön büro elemanı ile seramik ve karo döşemecisi kursları açıldı.



İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, çocuklara destek olmak adına önceki gün Çocuk Şube Müdürlüğünde uygulamalı eğitim gören seramik ve karo döşemecisi kursiyerlerini ziyaret ederek, çalışmalarını yakından izledi ve çocuklarla birlikte kahvaltı yaptı. Mesleki kurslara devam eden çocuklar, hafta sonu oynanan Türkiye- Karadağ futbol karşılaşmasına da götürülerek doyasıya eğlendi.

Son Güncelleme: 31.05.2016 13:35
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.