Motosiklet sürücülerine ücretsiz kask

Korkuteli Jandarma Komutanlığı ekipleri, 'Kaskımla Güvendeyim' projesi kapsamında 20 motosiklet sürücüsüne kask dağıttı.

31 Ekim 2014 Cuma 13:06
Motosiklet sürücülerine ücretsiz kask
Motosiklet sürücülerinin bilinçlendirilmesi, toplumsal duyarlılığın arttırılarak can ve mal kaybının en aza indirilmesi ve önlenmesi amacıyla gerçekleşen etkinlikte Elmalı yolu üzerinde durdurulan motosiklet sürücülerine ücretsiz kask verildi.

Korkuteli Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, motosiklet kazalarında ölümlerin yüzde 90'nın kask takmamaya bağlı baştan alınan darbe sonucu meydana geldiği konusunda sürücüleri uyarırken, motor üzerinde akrobasi, şov, motorun önünü kaldırma, aşırı hız ve sollamanın trafikte can güvenliğini tehlikeye attığını kaydetti. Motosiklet sürücüleri ise uygulamadan memnun olduklarını belirtti.
 

Son Güncelleme: 31.10.2014 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.