'MİT mensubuyum' diyerek dolandırdı

 ANTALYA'da, kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve jandarma mensubu emekli albay O. G. olarak tanıtarak 3 kişiyi 120 bin lira dolandıran E.E.(50), polis operasyonuyla yakalandı.

14 Nisan 2018 Cumartesi 12:07
'MİT mensubuyum' diyerek dolandırdı

Antalya'da oturan H.D (52), H.H. (55) ve İ.G.(40), kendilerini MİT görevlisi olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldıkları iddiasıyla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine başvurdu. Şikâyet üzerine inceleme başlatan ekipler, kendisini emekli albay O. G. olarak tanıtan E.E'yi gözaltına aldı. Devletin belli kademelerindeki bulunan kişilerle bağlantıları olduğunu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görev yaptığını belirterek güveni suistimal yoluyla şikayetçileri 120 bin lira dolandırdığı belirlenen E.E., polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.