Miss Tourism kraliçesi Litvanya'dan

- ANTALYA'da geleneksel olarak düzenlenen Miss Tourism Eurasia Güzellik Yarışması'nın kraliçesi, Litvanya'dan Alisa Mistovska oldu.

12 Haziran 2018 Salı 16:10
Miss Tourism kraliçesi Litvanya'dan


30 ülkeden kraliçe adayının Swandor Topkapı Palace Otel'de jüri karşısına çıktığı gece, renkli görüntülere sahne oldu. Final gecesini çok sayıda davetli izledi. Kraliçe adayları ilk olarak geleneksel ülke kostümleriyle podyuma çıktı. Ardından kürklü geçiş ve bikinili yürüyüşle devam eden gecenin finalinde ise güzeller abiye kıyafetlerle poyuma çıktı.

Yarışmada Litvanya temsilcisi Alisa Mistovska (25) birinci, Kıbrıs temsilcisi Ekatarina Belova (26) ikinci, Rusya temsilcisi Lena Kazanseva (22) da üçüncü seçildi. Yarışmada Türkiye'yi temsil eden Özge Nur Ücel (21) ise Miss Model seçildi. Yarışmada derece giren ülke temsilcileri, bir hafta Antalya tatiliyle ödüllendirildi.

Yarışmanın organizasyonunu gerçekleştiren Rus Leon Karatygin, jürinin seçimde zorlandığını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.