Miniklerin dişleri tarandı

ANTALYA'da Özel Önder Altıntaş Sanat Merkezi'nin resim, bale ve müzik bölümlerinin öğrencileri ağız ve diş sağlığı taramasından geçirildi.

14 Şubat 2018 Çarşamba 12:17
Miniklerin dişleri tarandı

Sanat eğitimi alan 200 çocuk, program kapsamında 'ağız ve diş sağlığı' konusunda önce bilgilendirildi, ardından Dr. Zeynep Başak Şaşmaz'ın gözetiminde dişleri kontrolden geçirildi. Poliklinik sahibi ve çene cerrahisi uzmanı Dr. Onur Ademhan, çocuklara yemek sonrası dişlerini fırçalama alışkanlığı kazandırma çabası gösterdiklerini belirtti. Ademhan "Bizim için özellikle koruyucu hekimlik çok önemli. Çocukların dişlerine henüz çürüme başlamadan müdahale etmek, sabah-öğlen-akşam dişlerini fırçalamalarını sağlamak için okullardayız" dedi.

Sanat merkezinin kurucusu Önder Altıntaş, çocukların küçük yaşta sağlıklı yaşamayı öğrenmeleri ve bilinçlenmelerinin önemi üzerinde durdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.