MHP Serik Seçmen İletişim Merkezi açıldı

MHP Serik Seçmen İletişim Merkezi'nin açılışı iftar programıyla yapıldı.

01 Haziran 2018 Cuma 09:05
MHP Serik Seçmen İletişim Merkezi açıldı

MHP Serik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı ve Seçmen İletişim Merkezi açılışına MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, milletvekili adayları, MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun, ilçe başkanları, Ülkü Ocakları başkanları, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaş katıldı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki program öncesi mehter takımı gösteri yaptı. İftar saatine doğru ise Kuran okunarak, dualar edildi.

Serikli olan Milletvekili Adayı Ziya Yıldırım, 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' düsturuyla çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan 24 Haziran seçimleri için, cumhur ittifakı ve parti için gece gündüz çalışacağına söz verdiğini söyledi.

MHP Antalya 1'inci sıra Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, "Serik'in yeri bizim için başkadır ve ben bu seçimde Serik'e ayrı bir yer ayıracağımı ve Serik için bundan sonra daha güçlü mücadele edeceğimin sözünü veriyorum" dedi.

İl Başkanı Mustafa Aksoy da "Sandıktan Cumhur İttifakı'nın güçlü çıkması ve güçlü Türkiye için Serikli hemşehrilerimizin bu kararı vereceğine inancımız her daim tamdır, buna güvenimiz sonsuzdur" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra milletvekili adayları kürsüye gelerek hep birlikte vatandaşı selamladı. Daha sonra da Seçmen İletişim Merkezi'nin açılış kurdelesi kesildi.

Açılışa Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan ile Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık da katılarak 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu. MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ve beraberindekiler ise Ak Parti Serik Seçim Bürosu'nu ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.