MHP'li Başkan'dan Kaş'a ziyaret

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Kaş ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

05 Temmuz 2018 Perşembe 10:24
MHP'li Başkan'dan Kaş'a ziyaret

MHP'nin Antalya'daki tek milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ile birlikte Kaş ilçe başkanlığını ziyaret etti. Milletvekili Başkan ve İl Başkanı Aksoy'u, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, ilçe yöneticileri ve partililer karşıladı.

MHP Milletvekili Abdurrahman Başkan, 24 Haziran seçimlerinde emeği geçenleri ve ilçe örgütlerine moral ziyareti için Kaş'a geldiklerini belirterek, "150 bin oyla milletvekili oldum. Antalya'nın en kıymetli milletvekiliyim. Şundan emin olun. Sayının hiç önemi yok. Bizim için önemli olan teşkilatımız. Bize destek verenleri, emek verenleri hiçbir zaman unutmayacağız. Elimden gelen her şeyi yapacağımdan, teşkilatımızı yalnız bırakmayacağımdan emin olabilirsiniz. Bugünün anısına mazbatamın bir kopyasını teşkilata getirdim. Burada ilçe başkanımız teslim ediyorum" dedi.

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy da "MHP'nin Kaş'ta aldığı oy oranına bakıp, moral bozukluğu yaşamayalım. MHP Türk siyasetinin yarım asrına damga vurmuş köklü bir partidir. Bu yarım asırlık mücadelesinde özgül ağırlığı hep ön planda, Türk milletinin gönlünde ve yüreğinde, milletin sürekli umudu olmuştur. Bu değerlendirmeyle MHP'ye bakmalıyız" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
MHPAbdurrahman Başkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.