MHP Finike'ye Recep Şahin getirildi

 MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Finike İlçe Başkanlığı'na Recep Şahin getirildi.

01 Haziran 2019 Cumartesi 12:57
MHP Finike'ye Recep Şahin getirildi

Eski ilçe Başkanı Hakan Türksoy Akpınar'ın eşinin tayini nedeniyle görevi bırakması sonrasında bir aylık hazırlık çalışması yürüten MHP İl Başkanlığı, yeni ilçe başkanı olarak parti üyesi Recep Şahin'i belirledi. Recep Şahin'in, MHP Finike İlçe Başkanlığı görevini kamuoyuna duyurmak amacıyla teşkilatlanmadan sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsmet Tunç ve kamu kurumlarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zeki Tunç, ilçe teşkilat binasında partililerle bir araya geldi.

Törende İlçe Başkanı Recep Şahin ve yönetim kurulu üyeleri kamuoyuna tanıtıldı. İsmet Tunç, partinin yeni ilçe teşkilatına çalışmalarında başarı diledi. Mevcut belediye yönetiminin doğru icraatlar yapması halinde alkışlayacaklarını, yanlış şeyler gördüklerinde de muhalefet görevini olması gerektiği şekilde yerine getireceklerini belirten İsmet Tunç, "Mikro ölçekte, İstanbul'da seçimin yenilenmesine yönelik neler yaşanmışsa, Finike'de de benzer şeyler olmuştur. Biz parti olarak hukuki anlamda gereken her şeyi yaptık. Ancak itiraz süreçlerimiz düşündüğümüz şekilde sonuçlanmadı. Hukuka saygılıyız. Finike'nin en ücra köşesinde insanların huzur ve refahını kim sağlamışsa teşekkür ederiz. Kim daha da çirkinleştirme yollarına girmişse hukuki ve siyasi olarak gereğini yaparız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.