MHP Aksu’da yardıma koşuyor

MHP Aksu İlçe Başkanı Ahmet Bulut, ilçedeki 65 yaş üzerinde olan ve evden çıkamayan vatandaşları aradıklarını, ihtiyacı olan vatandaşlara destek olduklarını belirtti

27 Mart 2020 Cuma 09:46
MHP Aksu’da yardıma koşuyor

GÖNÜLLÜ YARDIM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksu İlçe Başkanı Ahmet Bulut, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanan 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara yardımcı olduklarını söyledi. Bulut, Genel Merkez tarafından alınan bir karar olmamasına rağmen, gönüllü olarak bu faaliyeti yaptıklarını belirtti. Bulut, “Biz ilçemizdeki 65 yaş üzeri, evden çıkamayan vatandaşlarımızı arayarak bir ihtiyaçları olup olmadığını soruyoruz. İhtiyaçlarını karşılayacak bir yakınları yoksa istedikleri şeyleri gidip alıyoruz. İhtiyacı olmayan vatandaşlarımızın da hatırını soruyoruz. Koronavirüse karşı devletimiz tarafından ciddi bir mücadele veriliyor. Biz de bu mücadeleye bir yerden katkı sağlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.