Metin-Nuran Çakallıklı'ya spor salonu

MURATPAŞA Belediyesi, okul bahçelerinde inşa ettiği spor salonlarının 6'ncısına Kızıltoprak Mahallesi'nde bulunan Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi'nde başlıyor. Proje çalışmaları tamamlanan spor salonundan eğitim ve öğretim saatleri içinde öğrenciler, diğer saatlerde ise mahalleliler yararlanacak.

11 Ocak 2020 Cumartesi 10:59
Metin-Nuran Çakallıklı'ya spor salonu

ANTALYA, (DHA) 

Muratpaşa Belediyesi Yenigün Mahallesi'nde Dilşad Refizade ve Güzeloba'da Güzeloba ilköğretim okulları, Ermenek Mahallesi'nde Ermenek ve Memurevleri Mahallesi'nde Namık Kemal ortaokullarıyla Yüksekalan Mahallesi'nde 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçelerine yaptırdığı spor salonlarının ardından yenileri için çalışma başlattı.

İlçede yeni dönemin ilk çalışması, Kızıltoprak Mahallesi'nde bulunan ve bin 95 öğrenciye sahip Antalya'nın 29 yıllık eğitim kurumu Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'yle yapılan protokol çerçevesinde hayata geçirilecek çalışmanın projesi tamamlandı, okul bahçesinde inşaat alanın sınırları da belirlendi. Yapılacak spor salonunda soyunma odaları ve duşların yanı sıra antrenör odası, revir ve aileler için bekleme yerleri de yer alacak.

Eğitim öğretim saatleri içinde tamamen öğrencilerin kullanımında olacak ve okul takımlarının antrenmanlarını yapacağı spor salonu hafta sonu ve hafta içi eğitim saatleri dışında mahalle sakinleri de kullanabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.