Meteoroloji Uyardı: Sıcaklıklar Daha da Artacak

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, hava sıcaklığının Türkiye genelinde 2 ila 5 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde devam edeceği burgulandı.

10 Temmuz 2014 Perşembe 09:49
Meteoroloji Uyardı: Sıcaklıklar Daha da Artacak
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye geneli az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğu kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu.

Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 2 ila 5 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, zamanla kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

"GÜNEŞ ALTINDA KALMAYIN"
Meteoroloji, yüksek sıcaklıkların yol açabileceği ısı/güneş çarpması ve diğer sağlık problemleri gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğine dikkat çekerek, "Özellikle saat 10-16 saatleri arasında güneş altında kalınmaması ve koruyucu tedbirlerin alınması tavsiye edilmektedir" dedi

Son Güncelleme: 10.07.2014 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.