Meteoroloji'den son dakika uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün görülecek gök gürültülü sağanak yağışlar için vatandaşları uyardı.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 15:30
Meteoroloji'den son dakika uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda "Bugün akşam saatlerine kadar Antalya'nın iç ve dağlık kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (15-40 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadeleri kaydedildi.

METEOROLOJİ'DEN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Konya, Karaman, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Amasya, Tokat çevreleri, Kayseri'nin batısı ile Muğla ve Aydın'ın iç kesimlerinde kuvvetli (21-50 mm/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

Son Güncelleme: 30.05.2018 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.