Memorial Lara Tıp Merkezi'ne kadın hastalıkları uzmanı

MEMORİAL Antalya Hastanesi uzman ve akademisyen kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Fatma Seda Soylu, Memorial Antalya Lara Tıp Merkezi'nde tam zamanlı hasta kabulüne başladı.

25 Mayıs 2018 Cuma 14:21
Memorial Lara Tıp Merkezi'ne kadın hastalıkları uzmanı

Op. Dr. Fatma Seda Soylu, 1971 yılında Aydın'da doğdu. 1990 yılında üniversite eğitimi için Ankara'ya giden Op. Dr. Soylu, 1997 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini 1998-2002 yılları arasında İzmir'de SSK İzmir Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim Hastanesi'nde tamamladı. Zorunlu görevini 2003 yılında Yozgat'ta tamamladı. Op. Dr. Fatma Seda Soylu 5 yıl boyunca Konya'da görev yaptıktan sonra 2009 yılında Antalya'ya yerleşti ve çeşitli hastanelerde çalıştı. Çok sayıda bilimsel yayını ve çalışması olan Op. Dr. Fatma Seda Soylu, 2018 yılının Mayıs ayında Memorial Antalya Lara Tıp Merkezi'nde tam zamanlı hasta kabulüne başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.