Mehmet Akif Ersoy'da altyapı çalışmaları

KEPEZ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde başlattığı altyapı çalışmalarını tamamladı.

16 Ocak 2018 Salı 14:22
Mehmet Akif Ersoy'da altyapı çalışmaları

Kepez Belediyesi, ilçedeki 66 mahallede sürdürdüğü altyapı ve yenileme çalışmalarını Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde sürdürüyor. Eğitim, spor, sağlık, kültür ve sanat gibi birçok alanda yenileme yapan Kepez Belediyesi, gecekondulaşmadan sıyrılarak modern bir dönüşüm sürecine giren mahallenin altyapı çalışmalarını tamamladı. İlçenin yeni oluşturulan donanımlı semt parklarından birkaç tanesi mahallenin çeşitli yerlerini kapsıyor. Geçen yıl ilçeye 45 bin 573 metre yeni yol, 102 bin 473 metre sathi asfalt ve 94 bin 730 metre sıcak asfalt kazandıran Kepez Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin altyapısının ardından asfaltını da yenileyecek. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallede kanalizasyon ve altyapı çalışmalarında sona gelirken, yeni asfalt ve yollar için dolgu ve tesviye çalışmalarını yürütüyor. Mahalleye asfalt öncesi zemini hazırlayan ekipler, kentsel dönüşüm sürecinde olan mahalleyi altyapıdan üstyapıya kadar boydan boya yeni bir boyuta taşıyor.

KEPEZ'E SINIRSIZ HİZMET
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde altyapı ve tesviye işlemlerinin tamamladıklarını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, dolgu işlemlerinin ardından mahalleye yeni asfalt ve kaldırımların kazandırılacağını söyledi. Başkan Tütüncü, yapılan çalışmaların ilçeye, bölgeye ve Antalya'ya hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.