MATSO, Azeri gazetecilere Manavgat'ı tanıttı

 MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından turizmin çeşitlendirilerek 12 aya yayılması amacıyla Azeri parlamento gazetecilerinden oluşan heyet Manavgat'ta ağırlandı.

13 Haziran 2018 Çarşamba 09:49
MATSO, Azeri gazetecilere Manavgat'ı tanıttı

Azerbaycan Parlamento Muhabirleri Başkanı Elşad Eyvazlı ve beraberindeki Azeri gazetecilere ilk olarak Side Mahallesi'nin tarihi ve turistik yerleri gezdirildi. Side Müzesi'ni gezen heyete Müze Müdürü Güner Kozdere bilgiler verdi. Side Antik Tiyatro ve Side Apollon Tapınağı'nı gezen heyet Side Limanı ve çarşıyı da ziyaret etti. Daha sonra ilçenin doğal güzelliklerini de inceleme fırsatı bulan heyet, Manavgat Şelalesi'ni gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Heyet daha sonra MATSO Başkanı Ahmet Boztaş'ı makamında ziyaret etti. Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim'in de katıldığı ziyarette Başkan Boztaş ilçenin ekonomik yapısı, turizm ve ticaretiyle ilgili bilgiler verdi. Oda faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran Başkan Boztaş, bölgenin başat sektörünün turizm olduğunu, tarım, inşaat ve ticaretinde önemli sektörler arasında yer aldığını belirtti.

Azerbaycan Parlamento Muhabirleri Başkanı Elşad Eyvazlı ise Manavgat'ı çok beğendiklerini belirterek, ilçenin tarihi ve turistik tesislerinin çok güzel olduğunun altını çizdi. Elşad Eyvazlı, Başkan Boztaş'a teşekkür ederek kendilerini Azerbaycan'da misafir etmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda Başkan Boztaş, heyete Manavgat portakalından yapılmış kozmetik ürünlerinden oluşan hediye paketi takdim etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.