Maske ve mesafenin unutulduğu düğün görüntüleri tepki çekti

ANTALYA'nın Manavgat ilçesindeki bir düğünde, gelin ve damadın da aralarında bulunduğu bazı kişilerin müzik eşliğinde maske takmadan ve sosyal mesafeye uymadan eğlendiği anların görüntüleri tepki çekti. 

12 Kasım 2020 Perşembe 11:04
Maske ve mesafenin unutulduğu düğün görüntüleri tepki çekti

Ahmet İSTEK/ANTALYA, (DHA)-

Türkiye'de koronavirüs vakalarında son günlerde büyük artış yaşanırken, yapılan çağrılara ve alınan tüm önlemlere karşın bazı vatandaşlar kurallara uymuyor. İçişleri Bakanlığı, son olarak dün gece 81 il valiliğine gönderdiği genelge ile cadde ve sokakta sigara içmeyi dahi yasakladı, düğünleri sadece 1 saat ile sınırlandırdı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde açık alanda yapılan bir düğünde ses, müzik sistemi kurulurken gelin ile damat pistte konuklarla göbek attı. Gelin ve damadın da aralarında bulunduğu bazı kişilerin maske takmadığı ve sosyal mesafeye uymadığı görüldü.

Bir davetlinin cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip paylaştığı düğünden görüntüler, sosyal medyada tepki çekti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.