Mankenler expozisyonda buluştu

ANTALYA'da bir firmanın düzenlediği expozisyonda (tanıtım şovu) AS Ajans mankenleri ürünleri tanıttı. Kundu'da beş yıldızlı bir otelde gerçekleşen etkinliğe Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen 500'ün üzerinde bayi yetkilisi katıldı.

14 Aralık 2019 Cumartesi 10:50
Mankenler expozisyonda buluştu

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) 

2020 yaz koleksiyonu mayo, bikini, pareo ve gecelik tanıtımının yapıldığı expozisyonda AS Ajans mankenleri Zerrin Vergili, Sabina Yılmaz görev yaptı. Bin parça ürünün tanıtıldığı organizasyon altı gün sürecek. Mayo ve bikini ağırlıklı koleksiyonun tanıtımı yapan mankenler, güzellikleriyle göz kamaştırdı. Yeni sezon mayo ve bikini tanıtımlarının başladığına dikkat çeken AS Ajans kurucusu Ayça Bölükbaşı, "Aralık ve Mart ayları arasında expozisyon sezonu açılıyor. Her hafta farklı markalar tanıtım için Antalya'ya geliyor" dedi.



Son Güncelleme: 14.12.2019 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.