Manavgat'ta kayıp üniversite öğrencisi aranıyor

AKDENİZ Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu (MYO) 2'nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Burak Küçük, final sınavı için çıktığı eve bir daha dönmedi.

07 Haziran 2016 Salı 13:11
Manavgat'ta kayıp üniversite öğrencisi aranıyor
 Güvenlik güçleri, 5 gündür kayıp üniversitelinin bulunması için çalışmaların sürdürüyor.



Manavgat MYO İşletme Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencisi Burak Küçük, 2 Haziran'da final sınavı için evden çıktı. Ev arkadaşları Küçük'ten bir daha haber alamayınca durumu ailesine bildirdi. Kütahya'da oturan baba İrfan Küçük, Manavgat'a gelerek emniyet ve jandarmadan yardım istedi. Kayıp üniversitelinin bulunması için çalışma başlatan güvenlik güçleri henüz bir sonuç elde edemedi.



Oğlunun Açıköğretim Fakültesi'nde de okuduğunu ve hafta sonu sınavlara gitmiş olabileceği düşüncesiyle Açıköğretim Bürosu'na da gittiğini söyleyen İrfan Küçük, herhangi bir ipucuna ulaşamadığını kaydetti. Oğlunun sınav için arkadaşlarıyla evden çıktığını vurgulayan İrfan Küçük, "Ancak o akşam eve gelmemiş. Ev arkadaşı da sınav dönemi nedeniyle başka arkadaşlarında ders çalışmak amacıyla kalabileceğini düşündüğü için önemsememiş. Ancak ertesi günü okulda göremeyince ve akşam eve gelmeyince bize haber verdi. Hemen Manavgat'a geldik. Güvenlik güçlerine başvurularımızı yaptık. Şimdi oğlumu bulmaya çalışıyoruz" diye konuştu.



Yaşadıkları üzüntünün tarifsiz olduğunu anlatan İrfan Küçük, oğlunu gören veya yerini bilenlerin güvenlik güçlerine bildirmelerini istedi.

Son Güncelleme: 07.06.2016 13:12
Anahtar Kelimeler:
Antalya Manavgat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.